veelgestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen Brainnorm 1 en Brainnorm 2?

Antwoord: Brainnorm1: deze bevat 4 werkzame bestanddelen( Algen Omega olie(vegetarisch), L-Theanine,GABA en Blauw Glidkruid. om de hersenen te ontspannen, de druk uit het hoofd halen, en de concentratie te verbeteren, is o.a voor drukke kinderen en volwassenen.

Brainnorm 2: deze bevat 7 werkzame bestanddelen.(  Vitaminen B 12 en complexen, Magnesium citraat, L-Theanine, Pyroglutaminezuur, GABA, Ashwagandha en Curcuma Longa Root. Dit is een sterkere variant dan nr 1, wordt voor dezelfde symptomen gebruikt als nr1, maar ook voor: Vergeetachtigheid.

2. Wanneer is Brainnorm 2 verkrijgbaar? Antwoord: Deze is verkrijgbaar vanaf februari 2018

3. Hoeveel capsules zitten er in een verpakking Brainnorm 1 of Brainnorm 2? Antwoord: 60 capsules en een voordeel verpakking 180 capsules.

4. Is het ook geschikt voor kinderen? Ja, brainnorm is geschikt voor kinderen.

5. Mag dit product gebruikt worden bij andere medicijnen? Antwoord: Ja dat mag.

6. Ik gebruik medicijnen zoals Ritalin of Concerta, mag ik Brainnorm daarnaast gebruiken? Antwoord: Ja dat mag, ons advies is om te overleggen met uw huisarts.

7. Wanneer Brainnorm goed werkt mag ik mijn geneesmiddelen afbouwen? Antwoord: Ik adviseer u om dit met uw huisarts af te stemmen, omdat wij dit volgens de wetgeving niet mogen adviseren.

8. Hoe lang duurt het voordat Brainnorm werkt? Antwoord: Dat is per per persoon verschillend, dat kan al binnen enkele uren zijn , maar meestal staat daar 1-2 weken voor.

9. Wanneer mag ik Brainnorm innemen en hoeveel? Antwoord: Kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar 1 capsules voor het ontbijt met water innemen. Boven de 12 jaar 1 a 2 capsules per dag innemen naar behoefte. U kunt kiezen voor het ontbijt en voor het avondeten.

10. Mijn kind wil geen capsules slikken mag ik de poeder uit de capsule halen? Ja, dat mag, u kunt de poeder mengen met een beetje appelmoes, of gele/chocolade vla en dat dan opeten. Maar het mag ook gemengd worden met een vruchtensapje

11. Wanneer ik na twee weken nog niets merk, moet ik dan stoppen met inname? Antwoord: helaas heeft niet iedereen baat bij gebruik van bepaalde medicijnen en voedingssupplementen. Wij adviseren om minimaal een maand te gebruiken. Een definitieve conclusie kun je pas trekken tussen de 5-8 weken gebruik.

12. Wordt Brainnorm vergoedt door de verzekering? Antwoord: Brainnorm is vrij nieuw en zal naar alle waarschijnlijkheid nog niet vergoedt worden. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft die voedingssupplementen vergoedt dan kunt u het beste contact opnemen met de verzekering. Zijn er andere vragen, mail naar: info@brainnorm.nl 

Onze orthomoleculaire deskundige zal u voorzien van antwoorden.

Het LivingGreens helpdeskteam