Spieren en Gewrichten in topconditie!

Waarom AnimalBest® Gewrichten Speciaal Complex?

Gezond kraakbeen is van essentieel belang voor uw hond.

Tegenwoordig lopen veel honden het risico vroeg of laat last te krijgen van de spieren of degeneratieve verandering in de gewrichten. Wat de oorzaak ook is, in vrijwel alle gevallen is er uiteindelijk sprake van afname van het beschermende kraakbeenweefsel rondom de gewrichten. Dit weefsel is een natuurlijke schokdemper dat soepele bewegingen mogelijk maakt. Zonder deze vorm van bescherming zullen de gewrichten over en langs elkaar heen bewegen met veel irritatie tot gevolg. Veelal denkt men dat dit enkel bij oudere honden het geval is, maar dat is helaas niet zo.

Ontwikkeld samen met dierenartsen!

Dit product is ontwikkeld vanuit dierenliefde en op basis van eigen ervaringen met onze huisdieren. Samen met dierenartsen en deskundigen hebben we dit voedingssupplement mogen ontwikkelen. Dit product kent een zeer uitgebalanceerde samenstelling en is daarom nog effectiever dan producten die al enige tijd op de markt verkrijgbaar zijn. 

Niet de goedkoopste formule....maar wel de meest uitgebreide

AnimalBest Gewrichten-speciaal-complex samenstelling

AnimalBest® Gewrichten Speciaal Complex!

Door erfelijkheidsfactoren of wanneer uw hond ouder wordt kan als gevolg van schade door verwondingen of door overbelasting irritatie van de gewrichten ontstaan. Dit kan slijtage versnellen van het kraakbeen en klachten veroorzaken. Indicaties kunnen bijvoorbeeld zijn:

•  moeilijk uit de mand komen
•  springen op de bank of in de auto gaat moeilijker
•  last met opstaan, zitten en liggen
•  piepen, janken of zelfs grommen bij aanraking
•  sterk verminderde eetlust

AnimalBest® Gewrichten Speciaal Complex is een natuurlijk en veilig voedingssupplement dat een perfecte conditie van de gewrichten bij alle honden ongeacht de leeftijd, grootte of gewicht ondersteunt.

Wilt uw hond moeilijk de mand uitkomen?
Hond mand

Hond mand

AnimalBest® ten opzichte van vergelijkbare producten

Er zijn meerdere producten op basis van Glucosamine, Chondroïtine en MSM op de markt verkrijgbaar.  Volgens de ontwikkelaars van AnimalBest® Gewrichten Speciaal Complex zijn deze drie bestanddelen vaak niet voldoende voor het gewenste resultaat en zijn er meerdere belangrijke ingrediënten nodig om de formule compleet te maken.  Naast deze 3 bestanddelen( Glucosmaine-Chondroïtine en MSM) bevat AnimalBest ook:  Ipriflavonen, Boswellia, Harpagophytum (Duivelsklauw), Vitamine C, Zink, Heermoes, Ijzer, Selenium en Mangaan. Door deze uitgebalanceerde formule maakt dit product zo bijzonder.

Het collageen ( eiwit ) in de formule heeft als eigenschap dat het bindweefsel en botweefsel bij elkaar houdt. MSM is een uitgebreid onderzocht sulfaat dat krachtige eigenschappen heeft.

Dit product is ook erg geschikt voor oudere honden die zich moeilijk kunnen bewegen.

golden-retriever-oud

golden-retriever-oud

Helaas mogen wij van de wetgeving geen informatie verstrekken over de werkzaamheid van deze bestanddelen. Op internet kunt u alles vinden over de werkzaamheid van deze stoffen.

Animalbest® voor honden heeft een zeer geavanceerde samenstelling met meerdere bestanddelen om een zo maximaal mogelijk gewenst resultaat op korte termijn te behalen. Het is de ideale formule met een snufje vanille smaak zodat uw dier het ook lekker gaat vinden. Doordat er zoveel bestanddelen in Animalbest® zitten versterken deze elkaar waardoor er snel een reactie plaats vindt van herstel.
AnimalBest® Gewrichten Speciaal Complex is ook goed voor oudere honden zonder gewrichtsproblemen. Met het ouder worden van uw hond zal het kraakbeen ook droger en brozer worden. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Zijn er bijwerkingen?

Voor zover bekend zijn er geen bijwerkingen gedurende het gebruik van AnimalBest® Gewrichten Speciaal Complex.

De veiligheid van glucosamine, chondroïtine en MSM zijn zeer geschikt en aanbevolen voor langdurig gebruik voor alle honden, vooral oudere honden of honden die blessures hebben of in het verleden hadden. Soms kan het voorkomen dat uw hond lichte diarree krijgt de eerste dagen na inname van AnimalBest® Gewrichten Speciaal Complex.  Dat kan komen door de bijzondere  kruidenextracten. Mocht dit het geval zijn, dan adviseren wij 1 à 2 dagen te stoppen met inname. Daarna kunt u weer de aanbevolen dosering geven.

Interacties en contra indicaties

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Bij dieren met suikerziekte (diabetes mellitus) of een verminderde nierfunctie wordt aangeraden eerst te overleggen met uw dierenarts. Niet gebruiken tijdens dracht, lactatie of opgroeiende dieren, tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

Hoeveel Animalbest® Gewrichten Speciaal Complex mag ik toevoegen aan het voedsel?

De meeste honden met gewrichtsproblemen wordt geadviseerd het gebruik van de ingrediënten in Animalbest® Gewrichten Speciaal Complex voor de rest van hun leven te gebruiken. Studies hebben aangetoond dat kraakbeen degeneratie terug zal komen nadat ongeveer vier tot zes maanden het toedienen is gestaakt. Wij raden aan voor jonge honden een lagere doses te gebruiken, voor oudere honden de dosering iets te verhogen om de gewrichten en botten tegen slijtage te beschermen.

Inname AnimalBest

inname AnimalBest

inname AnimalBest

Dit voedingssupplement is hypoallergeen en geproduceerd conform richtlijnen die voldoen aan de allerhoogste eisen van stabiliteit en zuiverheid. Donker en koel bewaren. Houdbaar tot 5 maanden na opening.

Bestel hier uw AnimalBest product

AnimalBest 250 gram
AnimalBest 250 gram gewrichten speciaal complex van: 42,95 voor 37,95

Bestel hier uw AnimalBest product

AnimalBest 750 gram
AnimalBest 750 gram gewrichten speciaal complex van 94,50 voor 87,95